Frans | Nederlands

+689 87 365 565

Vertalingen van het Nederlands in het Frans van technische gebruiksaanwijzingen, gidsen, websites, brochures, rapporten...

In de loop der jaren heb ik mij gespecialiseerd in het vertalen van technische teksten. Mijn kerngebieden zijn, de nautische sector, voedingsmiddelenindustrie, landbouw- en wegenbouwmachines.

Landbouwmachines en voedingsmiddelenindustrie

Sinds een aantal jaren specialiseer ik mij in de landbouwsector en de voedingsmiddelenindustrie. Mijn vaste en trouwe klanten hebben mij de verantwoordelijkheid gegeven om een grote hoeveelheid documenten, technische gidsen en gebruiksaanwijzingen voor deze sector te vertalen (in totaal meer dan 500.000 woorden).

Voorbeelden van vertaalde documenten:

- Technische gebruiksaanwijzingen voor industriële uitrusting bestemd voor de verwerking, geautomatiseerde opslag, bewaring, koeling, ventilatie en sterilisatie van voedingsmiddelen

- Rapporten, prijsopgaven en correspondentie

Bouwmachines

Via Intermat, een handelsonderneming gespecialiseerd in de verkoop van bouwmachines gebaseerd in Tahiti, heb ik de technische documentatie vertaald voor de herinrichting van het atol Hao: tientallen gebruiksaanwijzingen, rapporten, prijsopgaven tot zelfs machine stickers.

Voorbeelden van vertaalde documenten:

- Technische gebruiksaanwijzingen voor een graafmachine en accessoires (hydraulische breekhamer, schaar, elektromagneet en grijper), houtversnipperaar

- Rapporten, stickers, prijsopgaven en correspondentie

Nautische sector en watersporten

Ik heb een grote ervaring in de nautische sector, zowel op professioneel vlak als in mijn vrije tijd. Bovendien is mijn carrière als vertaalster begonnen bij een boot verhuur bedrijf (Kiriacoulis Antilles in 2005). Met de jaren ben ik een expert geworden in de technische terminologie van dit boeiend vakgebied.

Voorbeelden van vertaalde documenten:

- Technische omschrijving van zeiljachten

- Technische gebruiksaanwijzingen voor nautische uitrusting

- Rapporten en correspondentie voor een Europese binnenvaart commissie

- Duiklessen

- Technische artikelen, weerkunde, reizen en scheepsbouw

« 72 % van de consumenten zijn eerder bereid om producten aan te schaffen wanneer de informatie in hun eigen taal aangeboden word. » (Common Sense Advisory)