Frans | Nederlands

+689 87 365 565

Vertaaltarieven

De prijs voor een vertaling wordt doorgaans per bronwoord berekend. Na ontvangst van uw aanvraag, stuur ik u een gratis voorstel. Dit voorstel wordt bepaald op basis van het aantal woorden dat het document bevat, de moeilijkheidsgraad van de tekst en de gewenste levertijd. Uiteraard, behandel ik uw teksten met de grootste vertrouwelijkheid.

Als u een vraag heeft, neem dan gewoon contact met mij op!

Ik hanteer geen minimumtarief in verband met de lengte van de tekst.

Op eenvoudige aanvraag kunt u mijn vertaling door iemand anders laten herlezen of reviseren. Wanneer u van deze dienst gebruik wenst te maken om een optimale kwaliteit van de vertalingen te garanderen, kan ik tegen een meerprijs, een tweede revisie organiseren via een ervaren collega.

Revisietarieven

De revisie van een vertaling wordt op uurbasis in rekening gebracht. Mijn uurtarief is € 30.

Levering en betalingscondities

De vertaling wordt geleverd per email, in de vorm van een elektronisch bestand. U ontvangt kort nadien de factuur. Als ingeschrevene in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Tahiti als micro-ondernemingen, ben ik vrijgesteld van BTW. De betaling kan uitsluitend worden overgemaakt per bank of post -giro. U vindt de bankgegevens op de factuur. Ik verzoek u het bedrag binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur over te maken.